Къща за гости Перла град Стрелча

Къща за гости Перла град Стрелча определя ново измерение за лукс!

Къща за гости Перла град Стрелча

Къща за гости Перла се намира в град Стрелча, който е разположен в сърцето на Средногорието.
Богатството на района са лечебните минерални извори, маслодайната роза и историята.
Къща за гости Перла град Стрелча предлага на своите гости удобства, комфорт и уют в стилно обзаведени стаи и апартаменти.
Прилежащия бар Moda bar Revue е съчетание от стил, оригинален дизайн и приятна атмосфера, където ще се насладите на кулинарни изкушения и разнообразно меню от българската кухня.
Подходящо място за Вашия отдих е и лятната градина за чаша ароматно кафе и напитки и за най-изтънчения вкус.
За мероприятия и групи се предоставят индивидуални оферти за хранене и настаняване, според изискванията на организатора.

Посещавайки Къща за гости Перла град Стрелча може да разгледате местните забележителности!

Стрелча (Strelcha) е град и община, разположени в централната част на България. Надморската височина на града е 483м, а населението му наброява около 4500 жители (по данни от 2009г.). Сред полегатите хълмове и вековни гори в подножието на Средна гора е разположена Стрелча. Тук можете да се насладите на уникални природни забележителности и археологически паметници. Те съхраняват в себе си историята и я предават на поколенията днес. Интересни са скалните образувания на Стрелча – живописни скали с причудливи форми, Тракийски комплекс Хероон „Жаба Могила“, Средновековна крепост „Стрелчанско кале“ и Исторически музей на града. Посетителите на Стрелча освен с великолепна природа могат да бъдат впечатлени и с топлите извори край града. Това ще допълни и обогати вариантите ви за почивка там.

В близост до Къща за гости Перла град Стрелча се намират Минерален плаж Бачето, Жаба могила, Светилищен комплекс Скумсале, Кулата (скален мегалитен комплекс) и Местността Сополиви камъни.

В радиус от 15 км. до Къща за гости Перла град Стрелча се намират: Водопад Канарата, Туристически възпоменателен комплекс Бунтовна, Историческият музей в Панагюрище, Къща-музей Райна Княгиня, Къща на Георги Бенковски, Екопътека Тракийски могили, Мостът на Първата пушка, Къщата на братя Каравелови, Къщата-музей на Тодор Каблешков, Оселковата къща-музей, Къщата-музей Димчо Дебелянов и Пътеката на здравето.

 

За една незабравима почивка или бизнес пътуване заповядайте в Къща за гости Перла град Стрелча!

За Вашата заслужена почивка

9

Насладете се на спокойствието и уюта на хотела и града. 

9

Насладете се на чистия въздух и красивата природа на балкана.

9

Насладете се на приятната атмосфера, предлагана от Moda bar Revue.

9

Насладете се на Вашата почивка.

Къща за гости Перла град Стрелча

Капацитет

Брой стаи

За контакт

Полтика за поверителност

Pin It on Pinterest

Share This